Home  Inglese  Catalano  Catalano

Iscrizione

Regolamento 2016

Concorsi Precedenti

Amici Oro di Alghero

Manuali degustazione

Contatti8° Premi Nacional
"La Tastadora de Oli de Oliva"

CONCURS DE TAST D'OLIS D'OLIVA VERGE I EXTRA VERGE

FIDAPA secció de l'Alguer, amb el suport de la Cambra de Comerç de Sàsser, la ciutat de l'Alguer, el Parc Natural Regional de Port Comte, l'Associació Nacional de las Ciutats dell’Oli i ONAOO (Organització Nacional de Tastadors Oli d'Oliva) organitza el vuitè Premi Nacional "La tastadora d'oli d'oliva", una competició reservada:

a tastadoras de verge i extra verge de oli d'oliva, professionals;
a dones simplement admiradoras i apassionadas de l’oli d'oliva.
 
El concurs tindrà lloc a l'Alguer el dissabte 21 maig 2016
La inscripció al concurs es podrà efectuar fins al 30 abril 2016.
La quota d'inscripció és de 30,00 € per a les catadoras professionals i de 15,00 € per a les no professionals .
Es premiaran las tres millors tastadoras que reciviran premis fets especialment per a la competició; hi haurà un premi especial per la millor tastadora no professional.
L'acte  té com a finalitat fomentar la cultura olivícola  i aprofundir els coneixements de la història, de la tècnica de producció i sobretot de les característiques organolèptiques i nutricionals de l’oli d'oliva extraverge. El premi, que compleix la seva vuitena edició, té lloc a l'Alguer, una ciutat turística d'origen catalana que té una llarga tradició en la producciò de oli d'oliva i és la llar de moltes companyies que han guanyat molts premis.
A més de ser una font de reunió i la competència entre les dones del sector de l'oliva, el Premi ofereix l'oportunitat de passar unes agradables vacances a l’Alguer amb familiars i amics aprofitant per esbrinar tot el que la nostra ciutat pot oferir a través de la mar i el seu encantador Parc Natural Regional de Port Comte (www.parcodiportoconte.it ).
Alguer és fàcilment accessible per les normes nacionals i internacionals de les connexions d'aire ( www.aeroportodialghero.it ) i està molt ben comunicat amb els ports de Porto Torres i Olbia.

Informaciones
0039 3336985438, 0039 3294878426
e.mail: info@orodialghero.com
Sito INTERNET: www.orodialghero.com

 


 

AMICI DELL'ORO DI ALGHERO

Sa Mandra delogu pergola
venatura  
     

 

 

 
    Web Project Snc